ONS TEAM

foto Cor bij Michiel bijgesneden

Cor Rademaker

Cor Rademaker is altijd geïnteresseerd geweest in en heeft gewerkt aan een duurzame, holistische en gebalanceerde sociaal-economische ontwikkeling van steden, sinds de jaren tachtig met zijn bedrijf Strateq. Door de jaren heen is Strateq betrokken geweest bij meer dan tweederde deel van de stedelijke nieuwbouw en ontwikkeling in Nederland. Cor wordt vandaag gezien als een expert op het gebied van stedelijke ontwikkeling en werkt nauw samen met diverse universiteiten, zoals de Technische Universiteit Delft (oa. een duurzame TU campus en aan steden die autarkisch zijn op het gebied van energie, water en afval), de Rijks Universiteit Utrecht (Smart Cities), University of North Carolina (ontwikkeling masters program Smart Resilient Cities, CleanTechSummit) en de Haagse Hogeschool (Ondernemen en innoveren). 
Cor is voorzitter van de Nederlandse Strategische AdviesGroep Smart Cities en is betrokken bij de EU SSCC-CG (Smart and Sustainable Cities and Communities Coordination Group). Daar ligt de aandacht bij normalisering van strategieën, processen en technologie noodzakelijk om Smart Cities te ontwikkelen, resulterend in een roadmap to Smart Cities.

Cor is geïnteresseerd in hoe burgers en (stedelijke) omgeving elkaar beïnvloeden en studeerde daarom stadsplanologie, sociale geografie en bedrijfseconomie aan NHTV Tilburg, RijksUniversiteit Utrecht en Erasmus Universiteit Rotterdam.

foto Paul

Paul Pattynama

Paul Pattynama is sinds 2015 managing partner bij Strateq. Hij is betrokken bij diverse Smart City projecten vanuit de overtuiging dat een van de doelstellingen van een Smart City comfortabel te leven betreft waar veiligheid een belangrijke factor van is.

Paul heeft ruim 30 jaar ervaring in het veiligheid domein zowel als eindverantwoordelijke, onderzoeker, trainer en consultant voor kennisinstellingen, overheden, NGO’s en bedrijven. Na zijn functie als regionaal commandant Brabant-Noord richtte Paul in 2011 zijn adviesbureau Adphidius op. Omdat veiligheid en innovatie Paul's passie en expertise zijn, is hij mede-oprichter en voorzitter van de Stichting Innovatie voor Veiligheid (SIVV).

Thérese Nleng

Thérese Nleng is organisatierechercheur. Thérese is sinds 2017 werkzaam bij Strateq.