Visie en missie2


Strateq is in 1989 opgericht om duurzame gebiedsontwikkeling en duurzame bedrijfsontwikkeling te bevorderen door (markt-)gericht onderzoek en advies. Duurzaam in brede zin: langere termijn evenwicht en geluk voor direct en indirect betrokken mensen, langere termijn evenwicht en ontwikkeling zonder schadelijke uitstoot.

Onze visie is dit te bereiken door een integrale, holistische aanpak, gebaseerd op concrete, gerichte, actuele data en andere informatie. Indien deze niet aanwezig is, verzamelen wij dit d.m.v. gerichte studies en direct veldwerk.

Marketing stelt potentiele gebruikers centraal, strategische marketing en marktonderzoek zijn dan ook uitstekende technieken om plaatsen en producten te ontwikkelen waarin of waarmee mensen zich goed voelen en goed gebruiken.

Ons doel is gezonde stedelijke gemeenschappen in gezonde gebieden, met solide financiële en duurzame returns. Onze lange en rijke geschiedenis, brede expertise, met een specifieke, geïntegreerde aanpak, en helder, beknopt advies zijn de onderscheidende kenmerken van onze organisatie.